Yoga Zeeland: Helende kracht van yoga voor lichaam, geest en ziel.

Aikham Boutivong

Yogacentrum ZIJN: Dé plek voor Yoga in omgeving Zeeland

Yogacentrum ZIJN in Handel is dé plek voor yoga wanneer je woonachtig bent in de omgeving van Zeeland. Hier ontdek je de kracht van yoga en kom je volledig tot ‘zijn’. Ervaar zelf de kracht en voordelen van yoga in ons yogacentrum vlakbij Zeeland. Kom naar onze yoga studio en dompel jezelf onder in een wereld waar yoga, het vinden en behouden van balans, ontspanning en welzijn centraal staan. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze fijne yoga studio vlakbij Zeeland.

DSC08580 een vergrote groethouding

Wat is yoga?

Yoga is een systeem en/of levenswijze, die via fysieke houdingen, adem en ontspanning het evenwicht in menselijk lichaam helpt herstellen en even wicht te vinden/hervinden tussen lichaam en geest.

Meditatie

ZIJN meditatie is een innerlijke weg om van binnenuit te leren loslaten, waardoor er een diepe en werkelijke ontspanning ontstaat. Het is een werkelijk heling proces voor lichaam, geest en ziel.

Thema's

Soms werken wij met een thema zoals: chakra’s, meridianen, deugden en Thaise yoga. Dit is om specifieke delen in het lichaam in aandacht te nemen en om de adem in die plek te verdiepen en te verbreden.

Verdiep je yoga practice in deze studio bij Zeeland

Bij Yogacentrum ZIJN, onze yoga studio in de buurt van Zeeland, bieden we diverse yogalessen aan. Of je nu nieuw bent in de wereld van yoga of al ervaring hebt, bij ons kun je terecht voor professionele en inspirerende yogales in omgeving Zeeland. Ontdek de diepe ontspanning van yoganidra, versterk je hormoonbalans met hormoonyoga, laat kinderen en tieners kennismaken met de voordelen van yoga, of krijg persoonlijke begeleiding op maat. In onze sfeervolle yoga studio in omgeving Zeeland werk je in een veilige en prettige omgeving aan je yoga practice.

Draai je gezicht naar de zon en je schaduw zal achter je vallen.

Vragen over een Yogales van studio in omgeving Zeeland

Bij Yogacentrum ZIJN geloven we dat yoga meer is dan alleen fysieke oefeningen. Het is een levenswijze die lichaam en geest in evenwicht brengt. Onze yogales gegeven in een studio vlakbij Zeeland richt zich op het herstellen en behouden van het evenwicht tussen lichaam en geest. Door middel van yoga houdingen (asana’s), ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen leer je bewust te ontspannen, fysieke en mentale balans te creëren en je energieker te voelen. Ontdek zelf de voordelen van yoga bij Yogacentrum ZIJN in Zeeland middels een regelmatige yogales. Neem bij vragen over een yogales vlakbij Zeeland of ons aanbod contact op via info@yogacentrumzijn.nl of bel naar 0633208199.

Wij wensen je veel ‘zijn ‘momenten in je dagelijks leven! En hopen je bij ‘ZIJN’ te ontmoeten.