Yoga Uden: Helende kracht van yoga voor lichaam, geest en ziel.

Aikham Boutivong

Ontdek hét yoga centrum vlakbij Uden

Welkom bij Yogacentrum ZIJN in Handel, dé plek voor yoga in de omgeving van Uden. Wanneer je op zoek bent naar een fijne plek om de kracht van yoga te ervaren, ben je bij ons aan het juiste adres. Kom naar onze yoga studio en dompel jezelf onder in combinatie van balans, ontspanning en welzijn. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze warme en gastvrije yoga community vlakbij Uden! Bekijk voor meer informatie onze website.

DSC08580 een vergrote groethouding

Wat is yoga?

Yoga is een systeem en/of levenswijze, die via fysieke houdingen, adem en ontspanning het evenwicht in menselijk lichaam helpt herstellen en even wicht te vinden/hervinden tussen lichaam en geest.

Meditatie

ZIJN meditatie is een innerlijke weg om van binnenuit te leren loslaten, waardoor er een diepe en werkelijke ontspanning ontstaat. Het is een werkelijk heling proces voor lichaam, geest en ziel.

Thema's

Soms werken wij met een thema zoals: chakra’s, meridianen, deugden en Thaise yoga. Dit is om specifieke delen in het lichaam in aandacht te nemen en om de adem in die plek te verdiepen en te verbreden.

Goede yoga studio in omgeving Uden

In onze professionele yoga studio in Uden bieden we een breed scala aan yogalessen nabij Uden aan. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, bij Yogacentrum ZIJN kun je terecht voor inspirerende en uitdagende sessies in onze prachtige yoga studio vlakbij Uden. Ga voor diepe ontspanning van yoganidra, breng balans in je hormoonhuishouding met hormoonyoga, laat kinderen en tieners kennismaken met de voordelen van yoga en ontvang persoonlijke begeleiding op maat. Onze enthousiaste yogadocenten staan klaar om je te begeleiden bij jouw yoga practice.

Draai je gezicht naar de zon en je schaduw zal achter je vallen.

Yogales volgen in de buurt van Uden?

Een yogales volgen nabij Uden doe je bij Yogacentrum ZIJN. Wanneer je bij ons regelmatig een yogales volgt in de omgeving van Uden, zul je merken dat yoga meer is dan alleen fysieke beoefening. Het is een levenswijze die balans brengt tussen lichaam en geest. Onze yogales in de buurt van Uden richt zich op het herstellen en behouden van het evenwicht tussen het fysieke en mentale bewustzijn. Ontdek zelf de voordelen van yoga bij Yogacentrum ZIJN in omgeving Uden en schrijf je in voor een van onze lessen. Heb je vragen aan ons over een van onze yogalessen of iets anders? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op. Je bereikt ons via info@yogacentrumzijn.nl of telefonisch via 0633208199. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Wij wensen je veel ‘zijn ‘momenten in je dagelijks leven! En hopen je bij ‘ZIJN’ te ontmoeten.