Yoga Helmond: Helende kracht van yoga voor lichaam, geest en ziel.

Aikham Boutivong

Yoga in omgeving Helmond

Bij Yogacentrum ZIJN in de omgeving van Helmond ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar de ultieme plek voor rust en balans. In ons yogacentrum vind je de juiste begeleiding en een ruim aanbod aan verschillende yoga vormen die gegeven worden op verschillinde niveaus. Voor kwalitatieve yoga vlakbij Helmond in een fijne studio kom je dan ook naar Yogacentrum ZIJN. Bij ons centrum in Handel nodigen we je uit om de kracht van yoga te ontdekken en te ervaren. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, bij ons kom je terecht in een prettige omgeving waar je jezelf kunt zijn en kunt groeien in jouw yoga journey.

DSC08580 een vergrote groethouding

Wat is yoga?

Yoga is een systeem en/of levenswijze, die via fysieke houdingen, adem en ontspanning het evenwicht in menselijk lichaam helpt herstellen en even wicht te vinden/hervinden tussen lichaam en geest.

Meditatie

ZIJN meditatie is een innerlijke weg om van binnenuit te leren loslaten, waardoor er een diepe en werkelijke ontspanning ontstaat. Het is een werkelijk heling proces voor lichaam, geest en ziel.

Thema's

Soms werken wij met een thema zoals: chakra’s, meridianen, deugden en Thaise yoga. Dit is om specifieke delen in het lichaam in aandacht te nemen en om de adem in die plek te verdiepen en te verbreden.

Ontspanning en groei bij Yoga studio vlakbij Helmond

Betreed onze prachtige yoga studio, gelegen in de buurt van Helmond, en dompel jezelf onder in de wereld van yoga. Bij Yogacentrum ZIJN bieden we een selectie van uiteenlopende yogalessen en workshops aan. Of je nu op zoek bent naar een dynamische Vinyasa, rustgevende Yin yoga of misschien wel yoga die zich specifiek richt op mensen op leeftijd, bij onze yoga studio bij Helmond vind je ongetwijfeld de yogales die bij je past. Versterk je lichaam en vergroot je flexibiliteit bij onze yoga studio in de buurt van Helmond.  

Draai je gezicht naar de zon en je schaduw zal achter je vallen.

Yogales Helmond: Verbind lichaam, geest en ziel

Ben je enthousiast geworden en wil je graag regelmatig een yogales komen volgen bij ons in de omgeving van Helmond? Super! Het is ook mogelijk om een proefles te komen volgen. Voor het complete overzicht van ons aanbod en de verschillende mogelijkheden voor een yogales bij Helmond verwijzen we je door naar onze website. Naast yoga wordt er in de yogales bij ons vlakbij Helmond ook tijd besteed aan de juiste ademhalingstechnieken en meditatie. Op die manier zorgen we ervoor dat je de optimale balans vind en tot een diepere ontspanning komt. Ook benieuwd wat yoga voor jou en je fysieke en mentale gezondheid kan doen?

Wij wensen je veel ‘zijn ‘momenten in je dagelijks leven! En hopen je bij ‘ZIJN’ te ontmoeten.