Yoga Boekel: Helende kracht van yoga voor lichaam, geest en ziel.

Aikham Boutivong

Yoga Boekel: Ontdek Yogacentrum ZIJN in de buurt van Boekel

Welkom bij Yogacentrum ZIJN, dé yoga studio in de buurt van Boekel. In ons centrum, gevestigd in Handel, nodigen we je uit om de wereld van yoga te verkennen en te genieten van de vele voordelen die yoga biedt. Of je nu een beginnende yogi bent of al ervaring hebt, bij ons vind je de perfecte omgeving om te ontspannen, je lichaam te versterken en innerlijke rust te vinden. Ontdek Yogacentrum ZIJN, jouw yoga studio in de buurt van Boekel gelegen in Handel. Kom langs en ervaar de helende kracht van yoga voor lichaam, geest en ziel.

DSC08580 een vergrote groethouding

Wat is yoga?

Yoga is een systeem en/of levenswijze, die via fysieke houdingen, adem en ontspanning het evenwicht in menselijk lichaam helpt herstellen en even wicht te vinden/hervinden tussen lichaam en geest.

Meditatie

ZIJN meditatie is een innerlijke weg om van binnenuit te leren loslaten, waardoor er een diepe en werkelijke ontspanning ontstaat. Het is een werkelijk heling proces voor lichaam, geest en ziel.

Thema's

Soms werken wij met een thema zoals: chakra’s, meridianen, deugden en Thaise yoga. Dit is om specifieke delen in het lichaam in aandacht te nemen en om de adem in die plek te verdiepen en te verbreden.

Ontdek diverse yogastijlen bij deze prachtige yoga studio bij Boekel

In onze yoga studio in Handel, vlakbij Boekel, bieden we diverse yogastijlen aan die geschikt zijn voor alle niveaus. Of je nu op zoek bent naar dynamische Vinyasa Flow, rustige Hatha yoga of ontspannende Yin yoga, bij Yogacentrum ZIJN vind je ongetwijfeld de lessen die bij jou passen. Onze ervaren docenten begeleiden je met passie en aandacht tijdens elke yogasessie, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Kom langs en ervaar de helende kracht van yoga voor lichaam, geest en ziel. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze warme en gastvrije yoga omgeving vlakbij Boekel in Handel, waar je kunt groeien en ontspannen.

Draai je gezicht naar de zon en je schaduw zal achter je vallen.

Vind balans en ontspanning middels yogales bij Boekel

Neem de tijd voor jezelf en kom naar onze yogales in Handel, dichtbij Boekel. Bij Yogacentrum ZIJN streven we naar balans tussen inspanning en ontspanning. Onze yogales combineert fysieke houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatie om je te helpen stress te verminderen, je lichaam te versterken en je geest te kalmeren. Ontdek de kracht van yoga en ervaar zelf de voordelen. Wil je meer weten over onze yogastudio en onze yoga lessen nabij Boekel? Neem gerust contact met ons op via info@yogacentrumzijn.nl of bel naar 0633208199. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Wij wensen je veel ‘zijn ‘momenten in je dagelijks leven! En hopen je bij ‘ZIJN’ te ontmoeten.