Dag retraite speciaal voor vrouwen!

Retraite yogazijn

Deze nieuwsbrief is speciaal voor vrouwen van 0 tot 100 jaar! als je man bent en mee wilt maken, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Man en vrouw hebben elkaar immers nodig. Man werkt  in dit geval als beschermer, de bewaker van de vrouwen cirkel. Vrouwen zitten in de vrouwen cirkel en ontvang de ritueel van de heling…

Lieve vrouwen,

Ik wil iets moois met jullie delen, dankzij  zeven vrouwen, die me de laatste tijd gestimuleerd hebben om over het volgende stuk te schrijven en te delen. het gaat nl. om de rituele ceremonie, helen van de baarmoeder. Een belangrijke ceremonie van heling voor op weg naar “ZIJN” . Ik wist dat ik dit een keer wil delen met andere vrouwen (zoals het van oorsprong bedoeld is, met alle vrouwen in de hele wereld delen), maar wacht op het juiste moment. Nu is het blijkbaar het juiste moment om dit te doen.

Waarom dit moment: dit moment bevinden wij ons in een nieuwe tijdperk, die veel vragen bij veel vrouwen opborrelen. Dit is de tijd dat de volgende zaken om aandacht vragen: ik voel me innerlijk niet lekker, ik twijfel over bepaalde zaken, ik weet niet wat ik wil, ik ben angstig, ik weet niet wat ik moet doen? etc… je zoekt naar  antwoord/antwoorden op die vragen. de antwoorden zijn er al in je aanwezig, maar door een dikke sluier om je heen kun je het antwoord nog niet verstaan. De heling van de baarmoeder helpt om de sluier te verschonen en te verdunnen, zodat je  dichter bij jezelf kunt komen, en antwoorden kunt horen en verstaan.

De ceremonie Heling van de baarmoeder, die ik ga verzorgen staat je vrouw  zijn en je  baarmoeder centraal. Ik combineer de oude traditionele Laotiaanse massage met yoga voor de baarmoeder, adem en meditatie en natuurlijk de inwijding voor de baarmoeder. Oorspronkelijke naam van de inwijding: the rite of the womb. 
Deze is ontdekt door krachtige indianen vrouwen. Deze ceremonie is geschikt voor alle vrouwen met of zonder baarmoeder. Het gaat hierbij nl. niet alleen over je eigen fysieke baarmoeder, maar ook de universele, kosmische baarmoeder.

 

# De baarmoeder: iedere vrouw maakt een of ander mee in het leven. alle onprettige ervaringen, pijn angst en lijden sla je bewust en onbewust op in je bekken en vooral in je baarmoeder.  de baarmoeder is de fysieke plaats van je vrouw zijn (2e chakra). Een essentiële plek, waar veel pijn, angst, trauma’s, verkramping zich vastzetten. Het gaat niet alleen om je eigen pijn, angst, trauma’s en verkramping, maar het gaat ook om pijn en lijden van de vrouwenlijn, die voor je heen gegaan zijn en na je komen. Ook van de pijn en angst van de collectieve vrouwen van de hele wereld. 

De baarmoeder is geen plek om angst, en pijn in te bewaren..
De baarmoeder is een plek voor kracht, creatie en geboorte van leven.

Kijk onderaan deze blog de film van het ontvangen van the rite of the womb.

# Heling van de baarmoeder: door je baarmoeder te helen. Heel je niet alleen jezelf, maar je heelt ook de vrouwenlijn, die voor je heen gegaan zijn en de vrouwen die na je komen. Als de vrouwen geheeld zijn, heel je bewust of onbewust ook de mannenlijn. 

# uitwerking: de heling zuivert je hele systeem op alle lagen: fysiek, emotioneel en mentaal opzicht. Je kan oerkracht in jezelf ervaren, zelfvertrouwen en bevrijding op een diep niveau. De ritueel voor de baarmoeder is krachtig en brengt in alle zachtheid jouw moeder- schoot van creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke wijsheid weer volop zal kunnen stromen. Het is heerlijk om je vrouwelijke kracht samen met andere vrouwen te mogen ontdekken/herontdekken en hierna samen je vrouw “ZIJN” te vieren. 

Net voor de kerst wil ik jullie deze prachtige cadeau geven. zodat je vanuit je kern van je vrouw “ZIJN” de feestdagen en het nieuwe jaar in kunnen gaan. Zie de data van de eerste  retreats hieronder. mocht interesse hebben en op de aangegeven data niet kunnen, laat me ook dan gerust weten. Ik wil graag overwegen om net voor het nieuwe jaar nog  extra dag/dagen in te plannen.

Heb je interesse, neem dan gerust contact met me op. Ook als je op die data niet kunt.

Liefs,

Aikham

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Open dag 22 augustus

Graag nodigen wij jullie uit om op zaterdag 22 augustus samen met ons de eerste open dag en de opening van Yogacentrum 'ZIJN' te vieren.
uitnodiging

Lees ook: