Yoga Bakel: Helende kracht van yoga voor lichaam, geest en ziel.

Aikham Boutivong

Vind jouw innerlijke balans bij ons centrum voor yoga bij Bakel

Welkom bij Yogacentrum ZIJN, dé plek voor yoga in omgeving Bakel. In ons fijne yogacentrum bij Bakel, gelegen in Handel, nodigen we je uit om de helende kracht van yoga te ervaren. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met yoga, bij ons vind je een warme en gastvrije omgeving waar je jezelf kunt zijn terwijl je met plezier yoga beoefent. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het verdiepen van jouw yoga-beoefening.

DSC08580 een vergrote groethouding

Wat is yoga?

Yoga is een systeem en/of levenswijze, die via fysieke houdingen, adem en ontspanning het evenwicht in menselijk lichaam helpt herstellen en even wicht te vinden/hervinden tussen lichaam en geest.

Meditatie

ZIJN meditatie is een innerlijke weg om van binnenuit te leren loslaten, waardoor er een diepe en werkelijke ontspanning ontstaat. Het is een werkelijk heling proces voor lichaam, geest en ziel.

Thema's

Soms werken wij met een thema zoals: chakra’s, meridianen, deugden en Thaise yoga. Dit is om specifieke delen in het lichaam in aandacht te nemen en om de adem in die plek te verdiepen en te verbreden.

Yoga studio omgeving Bakel

In onze yoga studio bij Bakel bieden we een selectie aan van diverse yogastijlen op verschillende niveaus. Of je nu op zoek bent naar een actieve vorm van yoga of juist een ontspannende vorm van yoga, bij onze yoga studio vlakbij Bakel vind je ongetwijfeld de yogales(sen) waar je naar op zoek bent. Bovendien kun je er van op aan dat je in onze yoga studio in omgeving Bakel begeleiding krijgt van de beste yoga docenten. Met veel passie en plezier begeleiden zij jou bij jouw yoga reis en zorgen ze voor een prettige balans tussen ontspanning en uitdaging. Bezoek onze studio en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. 

Draai je gezicht naar de zon en je schaduw zal achter je vallen.

Interesse in een Yogales bij Bakel of vragen?

Heb je vragen over een yogales in onze yogastudio bij Bakel? Of heb je interesse in het volgen van een proef yogales in onze studio vlakbij Bakel? Kom dan langs of neem direct contact op. Je kunt ons bereiken via info@yogacentrumzijn.nl of door te bellen naar 0633208199. Voor welke yogales je in onze studio nabij Bakel ook kiest, wij combineren yogahoudingen, ademhalingstechnieken en meditatie om je te helpen lichaam en geest in balans te brengen. Ontdek en ervaar zelf hoe yoga jouw welzijn kan versterken. Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden op je yoga-reis.

Wij wensen je veel ‘zijn ‘momenten in je dagelijks leven! En hopen je bij ‘ZIJN’ te ontmoeten.