Yoga Aarle-Rixtel: Helende kracht van yoga voor lichaam, geest en ziel.

Aikham Boutivong

Yoga voor innerlijke rust bij Aarle-Rixtel

Welkom bij Yogacentrum ZIJN, dé plek voor yoga in de buurt van Aarle-Rixtel. We nodigen je graag uit om een bezoek te brengen aan ons yogacentrum vlakbij Aarle-Rixtel om zelf de helende kracht van yoga te kunnen ontdekken en ervaren. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al enige, of misschien zelfs veel, ervaring hebt in yoga. In ons yoga centrum in omgeving Aarle Rixtel is iedereen welkom om te komen genieten van de voordelen van yoga. Ontdek wat yoga en Yogacentrum ZIJN voor jou kunnen betekenen.

DSC08580 een vergrote groethouding

Wat is yoga?

Yoga is een systeem en/of levenswijze, die via fysieke houdingen, adem en ontspanning het evenwicht in menselijk lichaam helpt herstellen en even wicht te vinden/hervinden tussen lichaam en geest.

Meditatie

ZIJN meditatie is een innerlijke weg om van binnenuit te leren loslaten, waardoor er een diepe en werkelijke ontspanning ontstaat. Het is een werkelijk heling proces voor lichaam, geest en ziel.

Thema's

Soms werken wij met een thema zoals: chakra’s, meridianen, deugden en Thaise yoga. Dit is om specifieke delen in het lichaam in aandacht te nemen en om de adem in die plek te verdiepen en te verbreden.

Fijne Yoga studio Aarle-Rixtel voor rust en groei

In onze warme yoga studio nabij Aarle-Rixtel bieden we een breed aanbod van verschillende yogastijlen en -niveaus aan. Of je nu op zoek bent naar actieve en dynamische Vinyasa flow, herstellende Yin yoga of juist Hatha yoga, bij onze yoga studio vlakbij Aarle-Rixtel hebben we de perfecte les voor jou. Onze ervaren en toegewijde docenten staan klaar om je te begeleiden op je yoga-reis en je te helpen groeien, zowel fysiek als mentaal. Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws, speciale evenementen en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. 

Draai je gezicht naar de zon en je schaduw zal achter je vallen.

Versterk je lichaam en geest met yogales bij Aarle-Rixtel

Gun jezelf een moment van rust en ontspanning met een kwalitatieve en fijne yogales vlakbij Aarle-Rixtel. Onze yogales besteed naast yoga zelf ook aandacht aan ademhalingstechnieken en meditatie om je te helpen je lichaam en geest in balans te brengen. Yoga is een holistische practice die je kracht en flexibiliteit vergroot, je stress vermindert en je algemeen welzijn bevordert. Ontdek de positieve effecten van yoga en ervaar hoe het je kan helpen in je dagelijks leven. Neem bij vragen over een yogalesbij Aarle-Rixtel vrijblijvend contact op via info@yogacentrumzijn.nl of bel naar 0633208199.

Wij wensen je veel ‘zijn ‘momenten in je dagelijks leven! En hopen je bij ‘ZIJN’ te ontmoeten.