Saswitha yoga: Helende kracht van yoga voor lichaam, geest en ziel.

Aikham Boutivong

Saswitha yoga les volgen

Verdiep je kennis op het gebied van yoga en kom naar Yogacentrum ZIJN in Handel voor Saswitha yoga les. Bij Yogacentrum ZIJN werken we met gecertificeerde Saswitha yoga docenten die jou op een persoonlijke manier goed kunnen begeleiden. Een ervaren yogadocent is belangrijk en draagt bij aan het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van anderen. Kom naar Yogacentrum ZIJN en deel je passie voor yoga en Saswitha yoga met anderen op een prachtige locatie. Bij Yogacentrum ZIJN in Handel ontdek je de voordelen van Saswitha yoga.

DSC08580 een vergrote groethouding

Wat is yoga?

Yoga is een systeem en/of levenswijze, die via fysieke houdingen, adem en ontspanning het evenwicht in menselijk lichaam helpt herstellen en even wicht te vinden/hervinden tussen lichaam en geest.

Meditatie

ZIJN meditatie is een innerlijke weg om van binnenuit te leren loslaten, waardoor er een diepe en werkelijke ontspanning ontstaat. Het is een werkelijk heling proces voor lichaam, geest en ziel.

Thema's

Soms werken wij met een thema zoals: chakra’s, meridianen, deugden en Thaise yoga. Dit is om specifieke delen in het lichaam in aandacht te nemen en om de adem in die plek te verdiepen en te verbreden.

Wat is Saswitha yoga bij Yogacentrum ZIJN precies?

Saswitha yoga is een vorm van Hatha yoga. Bij deze vorm van yoga ligt de focus op het bewust contact maken met je lichaam, terwijl je tegelijkertijd contact probeert te maken met je gevoel en je bewustzijn. De variaties in yogahoudingen worden bij Saswitha yoga op een geleidelijke manier opgebouwd. Ook wordt er veel aandacht gelegd op de ademhaling. De juiste manier van ademhalen tijdens Saswitha of een andere yogavorm is belangrijk, omdat het je helpt bij het beter uitvoeren van de bewegingen en je te focussen. Bovendien zijn Saswitha yoga lessen toegankelijk voor mensen van alle leeftijden op verschillende niveaus. Wanneer je op zoek bent naar een vorm van yoga die ervoor zorgt dat je aandacht naar binnen gaat en je op subtiele wijze meer naar binnen keert, is Saswitha yoga exact de vorm van yoga waar je naar op zoek bent.

Draai je gezicht naar de zon en je schaduw zal achter je vallen.

Unieke aspecten van Saswitha yoga

Een van de unieke elementen van Saswitha Yoga is de integratie van yogafilosofie en spiritualiteit in de beoefening. Dingen die je over de yogafilosofie leert tijdens de lessen, daarvan zal je merken dat je deze niet alleen in je yoga practice maar in je dagelijks leven kunt toepassen. Saswitha yoga les biedt verdieping op het gebied van yogahoudingen, ademhalingstechnieken en meditatie. Terwijl je hiermee bezig bent, ga je door zowel staande, zittende en liggende yogahoudingen heen. Over het algemeen variëren de oefeningen van subtiel tot uitdagend. Uiteraard houdt de Saswitha yoga docent rekening met het niveau van de groep of de verschillende niveau verschillen binnen een groep.

Saswitha yoga les volg je bij Yogacentrum ZIJN

Wanneer je op zoek bent naar een fijne yogaschool voor het volgen van kwalitatieve Saswitha yoga lessen, dan ben je bij Yogacentrum ZIJN in Handel op de juiste plek. Vanuit onze prachtige en karakteristieke yogastudio ga je op zoek naar het juiste evenwicht voor jou tussen ontspanning en kracht. Met Saswitha yoga bij Yogacentrum ZIJN krijg je een complete ervaring dankzij de combinatie van uitdaging, ontspanningsoefeningen en meditatieve oefeningen. Geïnteresseerd in het volgen van Saswitha yogales bij Yogacentrum ZIJN in Handel, maar nog enkele vragen? Neem dan eenvoudig en geheel vrijblijvend contact op via info@yogacentrumzijn.nl of door te bellen naar 0633208199. Ons ZIJN team helpt je graag verder en beantwoordt met liefde al je vragen. Voor de beste Saswitha yoga lessen kom je naar Yogacentrum ZIJN in Handel.

Wij wensen je veel ‘zijn ‘momenten in je dagelijks leven! En hopen je bij ‘ZIJN’ te ontmoeten.