Yoga Veghel: Helende kracht van yoga voor lichaam, geest en ziel.

Aikham Boutivong

Yoga beoefenen in omgeving Veghel

Bij Yogacentrum ZIJN, nabij Veghel, verwelkomen we je graag voor een ontdekkingsreis naar innerlijke balans en welzijn. Als vooraanstaande yoga studio in de regio bieden wij inspirerende yogales in Veghel en omstreken. Bij Yogacentrum ZIJN streven we ernaar om een scala aan yogalessen aan te bieden die aansluiten bij jouw behoeften en interesses. Onze ervaren en toegewijde yogadocenten begeleiden je met zorg en aandacht tijdens de lessen. Bekijk voor meer informatie over ons yoga aanbod in omgeving Veghel onze website.

DSC08580 een vergrote groethouding

Wat is yoga?

Yoga is een systeem en/of levenswijze, die via fysieke houdingen, adem en ontspanning het evenwicht in menselijk lichaam helpt herstellen en even wicht te vinden/hervinden tussen lichaam en geest.

Meditatie

ZIJN meditatie is een innerlijke weg om van binnenuit te leren loslaten, waardoor er een diepe en werkelijke ontspanning ontstaat. Het is een werkelijk heling proces voor lichaam, geest en ziel.

Thema's

Soms werken wij met een thema zoals: chakra’s, meridianen, deugden en Thaise yoga. Dit is om specifieke delen in het lichaam in aandacht te nemen en om de adem in die plek te verdiepen en te verbreden.

Yoga studio vlakbij Veghel

Onze yoga studio bevindt zich in het pittoreske Handel, op korte afstand van Veghel. Hier dompelen we je onder in een serene omgeving waar je volledig tot rust kunt komen en terwijl je jezelf lichamelijk en fysiek blijft uitdagen. Of je nu een ervaren yogi bent of nieuw bent in de wereld van yoga, bij onze yoga studio in omgeving Veghel ben je van harte welkom. Of je nu op zoek bent naar een rustige Yin Yoga-sessie om te ontspannen, naar een energieke Vinyasa Flow om je kracht en flexibiliteit te vergroten, of naar een verkwikkende ochtend yogales om je dag te starten, we hebben voor elk wat wils.

Draai je gezicht naar de zon en je schaduw zal achter je vallen.

Professionele yogales in de buurt van Veghel

Neem contact met ons op voor yogales bij onze studio vlakbij Veghel. Wil je graag meer informatie over onze yogastudio, het lesrooster of de verschillende yogastijlen die we aanbieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via info@yogacentrumzijn.nl of door te bellen naar 0633208199. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste yogales voor jou in de buurt van Veghel. Kom langs in onze studio en ervaar zelf de voordelen van yoga op lichaam en geest.

Wij wensen je veel ‘zijn ‘momenten in je dagelijks leven! En hopen je bij ‘ZIJN’ te ontmoeten.