Yoga Sint Anthonis: Helende kracht van yoga voor lichaam, geest en ziel.

Aikham Boutivong

Yoga lessen in de buurt van Sint Anthonis?

Wanneer je op zoek bent naar kwalitatieve yoga lessen in een prettige omgeving kom je naar Yogacentrum ZIJN in de buurt van Sint Anthonis. In ons prachtige centrum in Handel nodigen we je uit om de rust en sereniteit van yoga te ervaren. Of je nu een ervaren yogi of een beginner bent, bij ons vind je een prettige omgeving waar je jezelf kunt zijn en kunt genieten van de vele voordelen van yoga. Ontdek de voordelen van yoga bij Yogacentrum ZIJN, jouw nieuwe yoga studio in de buurt van Sint Anthonis. Kom bij ons langs en laat de stress van alledag achter je terwijl je jezelf onderdompelt in de wereld van yoga. 

DSC08580 een vergrote groethouding

Wat is yoga?

Yoga is een systeem en/of levenswijze, die via fysieke houdingen, adem en ontspanning het evenwicht in menselijk lichaam helpt herstellen en even wicht te vinden/hervinden tussen lichaam en geest.

Meditatie

ZIJN meditatie is een innerlijke weg om van binnenuit te leren loslaten, waardoor er een diepe en werkelijke ontspanning ontstaat. Het is een werkelijk heling proces voor lichaam, geest en ziel.

Thema's

Soms werken wij met een thema zoals: chakra’s, meridianen, deugden en Thaise yoga. Dit is om specifieke delen in het lichaam in aandacht te nemen en om de adem in die plek te verdiepen en te verbreden.

Ontdek diverse yogastijlen bij yoga studio Sint Anthonis

In onze toegewijde yoga studio in Handel, gelegen nabij Sint Anthonis, bieden we een breed scala aan yogastijlen aan. Of je nu op zoek bent naar actieve Vinyasa Flow, kalmerende Yin yoga of een ander type yoga, bij Yogacentrum ZIJN vind je ongetwijfeld de perfecte les voor jou. Onze ervaren docenten begeleiden je met zorg en aandacht, zodat je jezelf kunt blijven uitdagen terwijl er voldoende ruimte is voor ontspanning. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze yoga studio in Handel vlakbij Sint Anthonis? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. 

Draai je gezicht naar de zon en je schaduw zal achter je vallen.

Versterk lichaam en geest met yogales in omgeving Sint Anthonis

Gun jezelf de tijd en ruimte om deel te nemen aan een yogales vlakbij Sint Anthonis, in Handel. Onze yogalessen combineren lichaamshoudingen, ademhalingstechnieken en meditatie om je te helpen balans te vinden, kracht op te bouwen en innerlijke rust te ervaren. Yoga biedt talloze voordelen voor zowel je fysieke als mentale welzijn, waardoor je beter in staat bent om met de uitdagingen van het dagelijks leven om te gaan. Vragen over onze yogalessen, andere diensten of Yogacentrum ZIJN in het algemeen? Neem contact op door te mailen naar info@yogacentrumzijn.nl of te bellen naar 0633208199.

Wij wensen je veel ‘zijn ‘momenten in je dagelijks leven! En hopen je bij ‘ZIJN’ te ontmoeten.