Yoga Overloon: Helende kracht van yoga voor lichaam, geest en ziel.

Aikham Boutivong

Ontdek Yogacentrum ZIJN in de buurt Overloon

Welkom bij Yogacentrum ZIJN, dé plek voor yoga in de buurt van Overloon. In ons prachtige centrum in Handel nodigen we je uit om de rust en harmonie van yoga te ervaren. Of je nu een ervaren yogi bent of nieuw bent in de wereld van yoga, bij ons vind je een warme en gastvrije omgeving waar je jezelf kunt zijn en kunt genieten van de vele voordelen van yoga. Bekijk onze website voor meer informatie over ons aanbod en onze tarieven.

DSC08580 een vergrote groethouding

Wat is yoga?

Yoga is een systeem en/of levenswijze, die via fysieke houdingen, adem en ontspanning het evenwicht in menselijk lichaam helpt herstellen en even wicht te vinden/hervinden tussen lichaam en geest.

Meditatie

ZIJN meditatie is een innerlijke weg om van binnenuit te leren loslaten, waardoor er een diepe en werkelijke ontspanning ontstaat. Het is een werkelijk heling proces voor lichaam, geest en ziel.

Thema's

Soms werken wij met een thema zoals: chakra’s, meridianen, deugden en Thaise yoga. Dit is om specifieke delen in het lichaam in aandacht te nemen en om de adem in die plek te verdiepen en te verbreden.

Yoga studio bij Overloon voor diverse yogastijlen

In onze inspirerende yoga studio, gelegen in de buurt van Overloon, bieden we een breed scala aan yogastijlen aan. Of je nu op zoek bent naar een yoga studio bij Overloon waar lessen dynamische Vinyasa Flow, kalmerende Yin yoga of verfrissende Hatha yoga worden gegeven. Bij Yogacentrum ZIJN vind je ongetwijfeld de les die bij jou past. Onze ervaren docenten begeleiden je met liefde en aandacht, zodat je kunt groeien op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. 

Draai je gezicht naar de zon en je schaduw zal achter je vallen.

Yogales Overloon: Vind balans en welzijn

Geef jezelf de tijd en ruimte om deel te nemen aan een yogales in Handel, vlakbij Overloon. Onze yogales combineert lichaamshoudingen, ademhalingstechnieken en meditatie om je te helpen balans te vinden en welzijn te ervaren. Yoga is niet alleen een fysieke activiteit, maar ook een innerlijke reis die je ondersteunt bij het vinden van rust en het versterken van je lichaam en geest. Heb je vragen over onze yogalessen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@yogacentrumzijn.nl of door te bellen naar 0633208199. Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wij wensen je veel ‘zijn ‘momenten in je dagelijks leven! En hopen je bij ‘ZIJN’ te ontmoeten.