Yoga Handel: Helende kracht van yoga voor lichaam, geest en ziel.

Aikham Boutivong

Yoga in Handel bij Yogacentrum ZIJN

Welkom bij Yogacentrum ZIJN in Handel. We heten jou van harte welkom in onze gerenommeerde yoga studio. Of je nu een ervaren yogi bent of net begint met yoga, bij ons vind je een warme en gastvrije omgeving waar je jezelf kunt zijn en kunt groeien. Ontdek de voordelen van yoga en de diverse mogelijkheden die ons centrum te bieden heeft, waaronder de voordelen op lichaam en geest. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze yoga studio in Handel, waar je de kans krijgt om te groeien en je yogabeoefening naar een hoger niveau te tillen.

DSC08580 een vergrote groethouding

Wat is yoga?

Yoga is een systeem en/of levenswijze, die via fysieke houdingen, adem en ontspanning het evenwicht in menselijk lichaam helpt herstellen en even wicht te vinden/hervinden tussen lichaam en geest.

Meditatie

ZIJN meditatie is een innerlijke weg om van binnenuit te leren loslaten, waardoor er een diepe en werkelijke ontspanning ontstaat. Het is een werkelijk heling proces voor lichaam, geest en ziel.

Thema's

Soms werken wij met een thema zoals: chakra’s, meridianen, deugden en Thaise yoga. Dit is om specifieke delen in het lichaam in aandacht te nemen en om de adem in die plek te verdiepen en te verbreden.

Verdiep je in de yoga-oefeningen bij yoga studio Handel

In onze yoga studio in Handel kun je je verdiepen in verschillende yoga-oefeningen. Onze ervaren docenten begeleiden je bij elke stap van je yogareis. Of je nu op zoek bent naar dynamische yoga om kracht en flexibiliteit op te bouwen, of naar rustige en meditatieve lessen om te ontspannen – voor de juiste yoga studio in Handel kom je naar Yogacentrum ZIJN. Vanuit onze yoga studio in Handel helpen we jou middels regelmatige beoefening van yoga je lichaamsbewustzijn te versterken en je ademhaling te verdiepen. Ervaar dat spanning vermindert, flexibiliteit toeneemt en innerlijke rust wordt gevonden.

Draai je gezicht naar de zon en je schaduw zal achter je vallen.

Yogales Handel: Ontspanning en bewustwording

Bij Yogacentrum ZIJN in Handel leggen we de nadruk op ontspanning en bewustwording. Onze yogahoudingen, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen werken samen om diepe ontspanning van lichaam en geest te bevorderen. Leer bewust ontspannen, verminder stress en breng jezelf weer in balans door middel van een yogales of een van onze andere diensten in ons yogacentrum in Handel. Yoga verbetert niet alleen je fysieke kracht en flexibiliteit, maar versterkt ook je mentale veerkracht. Ervaar de helende kracht van yoga en vind innerlijke rust bij Yogacentrum ZIJN. Heb je vragen over onze yogalessen of ons gevarieerde aanbod? Neem gerust contact met ons op via info@yogacentrumzijn.nl of door te bellen naar 0633208199. We helpen je graag verder. 

Wij wensen je veel ‘zijn ‘momenten in je dagelijks leven! En hopen je bij ‘ZIJN’ te ontmoeten.