Yoga Erp: Helende kracht van yoga voor lichaam, geest en ziel.

Aikham Boutivong

Yoga school vlakbij Erp

Wanneer je op zoek bent naar lessen in yoga om te volgen in omgeving Erp, ben je bij Yogacentrum ZIJN in Handel van harte welkom. Wij bieden een rustige en inspirerende omgeving voor yoga in de buurt van Erp. Onze yogalessen zijn ontworpen om je te helpen balans te vinden en welzijn te ervaren, zowel fysiek als mentaal. Of je nu nieuw bent in yoga of al enige ervaring hebt, bij Yogacentrum ZIJN vlakbij Erop vind je een divers aanbod van lessen die geschikt zijn voor alle niveaus. Bekijk voor meer informatie onze website.

DSC08580 een vergrote groethouding

Wat is yoga?

Yoga is een systeem en/of levenswijze, die via fysieke houdingen, adem en ontspanning het evenwicht in menselijk lichaam helpt herstellen en even wicht te vinden/hervinden tussen lichaam en geest.

Meditatie

ZIJN meditatie is een innerlijke weg om van binnenuit te leren loslaten, waardoor er een diepe en werkelijke ontspanning ontstaat. Het is een werkelijk heling proces voor lichaam, geest en ziel.

Thema's

Soms werken wij met een thema zoals: chakra’s, meridianen, deugden en Thaise yoga. Dit is om specifieke delen in het lichaam in aandacht te nemen en om de adem in die plek te verdiepen en te verbreden.

Fijne yoga studio omgeving Erp

In onze prachtige yoga studio nabij Erp kom je terecht in een oase van sereniteit en groei. Laat de drukte van het dagelijks leven achter je terwijl je jezelf onderdompelt in een scala aan yogastijlen en -technieken. Van dynamische yogalessen tot ontspannende Yin Yoga, onze ervaren docenten begeleiden je met zorg en aandacht. Met aandacht voor ademhaling, beweging en meditatie, kun je diep in jezelf duiken en een diepe verbinding maken met je lichaam, geest en ziel. Onze lessen zijn erop gericht om je kracht en flexibiliteit te vergroten, terwijl je tegelijkertijd ontspanning en innerlijke rust ervaart.

Draai je gezicht naar de zon en je schaduw zal achter je vallen.

Vragen over yogales bij Yogacentrum ZIJN vlakbij Erp?

Heb je vragen over een yogales van ons in de buurt van Erp? Of vragen over ons aanbod of Yogacentrum ZIJN in het algemeen? Neem gerust contact met ons op via info@yogacentrumzijn.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 0633208199. Ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en helpt je graag verder bij het kiezen van de yogales die het beste bij jou past. Wil je graag op de hoogte blijven over het laatste nieuws van Yogacentrum ZIJN vlakbij Erp met betrekking tot speciale evenementen, verandering in lesaanbod en aanbiedingen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en mis niets!

Wij wensen je veel ‘zijn ‘momenten in je dagelijks leven! En hopen je bij ‘ZIJN’ te ontmoeten.