Yoga Deurne: Helende kracht van yoga voor lichaam, geest en ziel.

Aikham Boutivong

Ervaar Yoga in omgeving Deurne

Ben je op zoek naar een plek waar je kunt genieten van yoga in Deurne en omstreken? Bij Yogacentrum ZIJN vlakbij Deurne kun je terecht voor diverse yogalessen in een prachtige studio. Ervaar zelf de voordelen van yoga bij Yogacentrum ZIJN in Handel, dé plek waar yoga in de buurt van Deurne tot leven komt. We kijken ernaar uit om je te ontvangen in onze prachtige yoga studio en om je te verwelkomen in onze fijne en gastvrije yoga community! Bekijk onze website en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen.

DSC08580 een vergrote groethouding

Wat is yoga?

Yoga is een systeem en/of levenswijze, die via fysieke houdingen, adem en ontspanning het evenwicht in menselijk lichaam helpt herstellen en even wicht te vinden/hervinden tussen lichaam en geest.

Meditatie

ZIJN meditatie is een innerlijke weg om van binnenuit te leren loslaten, waardoor er een diepe en werkelijke ontspanning ontstaat. Het is een werkelijk heling proces voor lichaam, geest en ziel.

Thema's

Soms werken wij met een thema zoals: chakra’s, meridianen, deugden en Thaise yoga. Dit is om specifieke delen in het lichaam in aandacht te nemen en om de adem in die plek te verdiepen en te verbreden.

Verdiep je yogabeoefening bij yoga studio vlakbij Deurne

In onze professionele yoga studio in de buurt van Deurne bieden we een divers aanbod van yogalessen aan. Of je nu nieuw bent in de wereld van yoga of al enige tijd ervaring hebt, bij onze yoga studio vlakbij Deurne ben je welkom voor inspirerende en uitdagende yogasessies. Ervaar diepe ontspanning middels yoganidra of breng balans in je hormoonhuishouding met hormoonyoga. Voor wat voor soort les je ook kiest, in onze yoga studio in de omgeving van Deurne en kun je altijd van persoonlijke yogabegeleiding op maat aan. Onze ervaren yogadocenten staan klaar om je te begeleiden en te inspireren in je yoga practice.

Draai je gezicht naar de zon en je schaduw zal achter je vallen.

Vind balans tussen lichaam en geest met yogales in omgeving Deurne

Voor de leukste en fijnste yogales, kom je naar Yogacentrum ZIJN nabij Deurne. Wij geloven dat yoga verder gaat dan alleen het fysieke. Het is een practice die evenwicht creëert tussen lichaam en geest. Daarom besteden we tijdens een yogales bij ons in omgeving Deurne aandacht aan herstel en het behouden van balans tussen fysiek en mentaal bewustzijn. Heb je vragen over een yogales in onze studio vlakbij Deurne? Neem eenvoudig contact op via info@yogacentrumzijn.nl of via 0633208199. Ons team helpt je graag bij het beantwoorden van je vragen.

Wij wensen je veel ‘zijn ‘momenten in je dagelijks leven! En hopen je bij ‘ZIJN’ te ontmoeten.