Yoga De Rips: Helende kracht van yoga voor lichaam, geest en ziel.

Aikham Boutivong

Yoga in omgeving De Rips

Welkom bij Yogacentrum ZIJN, dé plek voor yoga in de nabije omgeving van De Rips. In ons sfeervolle yogacentrum, gevestigd in Handel, nodigen we je uit om de magie van yoga te ontdekken. Of je nu een doorgewinterde yogi bent of net begint aan je yoga-avontuur, bij ons vind je een warme en prettige omgeving waar je jezelf meteen thuis voelt en kunt genieten van de vele voordelen die yoga te bieden heeft. Waar wacht je nog op? Ontdek Yogacentrum ZIJN, jouw thuis voor yoga in De Rips en omstreken.

DSC08580 een vergrote groethouding

Wat is yoga?

Yoga is een systeem en/of levenswijze, die via fysieke houdingen, adem en ontspanning het evenwicht in menselijk lichaam helpt herstellen en even wicht te vinden/hervinden tussen lichaam en geest.

Meditatie

ZIJN meditatie is een innerlijke weg om van binnenuit te leren loslaten, waardoor er een diepe en werkelijke ontspanning ontstaat. Het is een werkelijk heling proces voor lichaam, geest en ziel.

Thema's

Soms werken wij met een thema zoals: chakra’s, meridianen, deugden en Thaise yoga. Dit is om specifieke delen in het lichaam in aandacht te nemen en om de adem in die plek te verdiepen en te verbreden.

Verdiep je yogabeoefening in onze yoga studio vlakbij De Rips

In onze inspirerende yoga studio nabij De Rips bieden we een gevarieerd aanbod van yogastijlen op verschillende niveaus. Of je nu op zoek bent naar uitdaging op het gebied van Vinyasa Flow, een ontspannende Yin yoga of versterkende Hatha yoga, bij onze yoga studio in de omgeving van De Rips hebben we ongetwijfeld de lessen waar je naar op zoek bent. Onze ervaren docenten begeleiden je met veel zorg en aandacht. Op die manier kun je er zeker van zijn dat je jezelf blijft uitdagen en tegelijkertijd kunt ontspannen. Abonneer je op onze nieuwsbrief wanneer je niets wilt missen van ons laatste nieuw, de laatste acties en opkomende evenementen.

Draai je gezicht naar de zon en je schaduw zal achter je vallen.

Kom in balans en versterk je welzijn met regelmatige yogales vlakbij De Rips

Ben je na het lezen nieuwsgierig of enthousiast geworden en wil je graag een yogales proberen in onze studio vlakbij De Rips? Onze yogales vlakbij De Rips combineert zorgvuldig gekozen houdingen, ademhalingstechnieken en meditatie om je te helpen balans te vinden en je welzijn te versterken. Yoga is een innerlijke reis van zelfontdekking en zelfzorg, waarbij je lichaam en geest in harmonie kunnen komen. Heb je vragen over onze yogalessen, het aanbod of Yogacentrum ZIJN in het algemeen? Neem dan contact met ons door een mail te sturen naar info@yogacentrumzijn.nl of door telefonisch contact op te nemen via 0633208199.

Wij wensen je veel ‘zijn ‘momenten in je dagelijks leven! En hopen je bij ‘ZIJN’ te ontmoeten.