Yoga Beek en Donk: Helende kracht van yoga voor lichaam, geest en ziel.

Aikham Boutivong

Kwalitatieve yoga in omgeving Beek en Donk

Welkom bij Yogacentrum ZIJN, dé plek voor yoga in de omgeving van Beek en Donk. Bij ons rustgevende yogacentrum in Handel nodigen we je uit om te ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen. Of je nu nieuw bent in de wereld van yoga of al ervaren bent, bij ons vind je een warme en gastvrije omgeving waar je jezelf kunt zijn en kunt groeien op zowel fysiek als spiritueel vlak. Bekijk de website voor meer informatie over ons yogacentrum en ons aanbod.

DSC08580 een vergrote groethouding

Wat is yoga?

Yoga is een systeem en/of levenswijze, die via fysieke houdingen, adem en ontspanning het evenwicht in menselijk lichaam helpt herstellen en even wicht te vinden/hervinden tussen lichaam en geest.

Meditatie

ZIJN meditatie is een innerlijke weg om van binnenuit te leren loslaten, waardoor er een diepe en werkelijke ontspanning ontstaat. Het is een werkelijk heling proces voor lichaam, geest en ziel.

Thema's

Soms werken wij met een thema zoals: chakra’s, meridianen, deugden en Thaise yoga. Dit is om specifieke delen in het lichaam in aandacht te nemen en om de adem in die plek te verdiepen en te verbreden.

Yoga studio voor rust en transformatie bij Beek en Donk

In onze prachtige yoga studio in de buurt van Beek en Donk bieden we een breed scala aan yogalessen en -workshops aan. Of je nu op zoek bent naar een dynamische vorm van yoga zoals Vinyasa of juist een ontspannende vorm zoals Yin yoga, in onze yoga studio bij Beek en Donk hebben we ongetwijfeld iets voor iedereen. Wist je trouwens dat, naast diverse yoga lessen, je bij ons ook voor diverse andere dingen terecht kunt zoals adem coaching en ayurvedische massage. Waar je ook voor kiest, bij ons krijg je ongetwijfeld de juiste begeleiding om het meeste uit jouw les of behandeling te halen. Versterk jouw lichaam en kalmeer je geest bij onze yoga studio in omgeving Beek en Donk.

Draai je gezicht naar de zon en je schaduw zal achter je vallen.

Yogales omgeving Beek en Donk

Kom in balans en ontspan tijdens een regelmatige yogales in omgeving Beek en Donk bij Yogacentrum Zijn in Handel. Onze yogales combineert zorgvuldig gekozen yogahoudingen, ademhalingstechnieken en meditatie om je te helpen je innerlijke balans te vinden en diepe ontspanning te ervaren. Yoga is niet alleen een fysieke praktijk, maar ook een manier om je geest te kalmeren en je te verbinden met je innerlijke zelf. Heb je vragen over ons yogales aanbod bij Beek en Donk of iets anders? Neem gerust contact met ons op via info@yogacentrumzijn.nl of bel naar 0633208199. We helpen je graag zo spoedig mogelijk verder.

Wij wensen je veel ‘zijn ‘momenten in je dagelijks leven! En hopen je bij ‘ZIJN’ te ontmoeten.